14. desember 2011

Plantegninger og valg av rominndeling...

Grunnen til at vi ville ha det huset vi har valgt, var mye på grunn av takhøyden i 2. etg, men også planløsningen ellers i huset. Alle soverom, hovedbadet og en liten loftstue er plassert i 2. etg, mens "bruksrommene" er nede: kjøkken, vaskerom, boder og stue.
Velger en åpen løsning mellom kjøkken og stue,men med en stor spisestue som "deler" av rommene litt.


Inngangspartiet får en hvit dobbeldør, som fører inn til hall/gang. Her er vi enda usikre på utformingen på trapp, men håper på en rett trapp, som tar litt mindre plass enn den som er tegnet inn på standardtegningen over. Det er også tegnet inn eget vaskerom i 1. etg (vises ikke på bildet), som skaper en gjennomgang mellom sportsbod og gang.  
Grunnet arken på baksiden av huset, vil det tilkomme noen ekstra kvadrat på stue. Her blir det plass til spisestue...



I 2. etg er det gjort litt endringer også, som utbygging av ark på forsiden av huset. Her blir det da plass til et ekstra rom på ca 10 m2, isteden for bod med skråtak.
 Her blir det kontor og litt sysselplass!

For å få plass til huset på tomta vår, så måtte vi ta inn litt på bredden på huset. Men det utgjør svært lite på totalarealet ser vi nå. Tror dette blir bra!
Enda venter vi på byggemeldingstegningene, men har de nok i hus innen jul. Mye frem og tilbake grunnet nye byggelover....men det er vel slikt en må regne med, om en skal bygge selv eller setter opp byggesett.

Ingen kommentarer: