13. desember 2011

Valg av bad...

Så var det familiens bad som skal planlegges.
Vi har hovedbadet i 2. etg og et litt mindre bad i 1. etg..."pappabadet".
Begge rommene blir utstyrt med toalett, servant og dusj. Skal ha massasje bad på hovedbadet i tillegg.
Blir fliser på gulv og vegg, med enkle spotter i tak og belysning i/over speil. En skittentøysjakt fra 2.etg og ned til vaskerom/bod er tegnet inn (husfruen er storfornøyd!!!)
Tenker å ha en stor "familiedusj" på hovedbad, med glassvegg rundt. I tillegg til dobbelt servantskap med to vasker. Litt inspirasjon og valg:



Ser for oss en dusjløsning ala denne på hovedbadet. Stor og god dusj, plass til både store og små!

HTH leverer standardløsningen til Block Watne sine hus, og er så og si identisk med denne. Tror nok den passer fint inn hos oss. Enkel og tidløs. Kommer til å velge dobbel vask her.

Her er herligheten som er kjøpt inn til nyhuset...joda, kan godt ligge her noen kvelder!

Mange flotte bad...

Når det kommer til valg av blandebatteri, så finnes det masse flott, men synes disse "fossefall" armaturene er litt pene.



Vegghengte toalett følger med huset

Og denne lekkerbisken til slutt...hadde ikke takket nei til dette flotte badet, men da må vi nok bygge på en ekstra etg. tror jeg!


Vi forhører oss rundt på priser, når det gjelder fliser og jobben det fører med. Kom gjerne med råd og tips hvis dere vet av noen som utfører en god og lønnsom jobb.

1 kommentar:

Espen sa...

hei. Lurte bare på hvor dere fant det blandebatteriet til badet? Det med lys i. Har funnet noe lignende men ikke akkurat denne.